Jerv skutt i Gauldal statsallmenning

Natt til lørdag 12. desember ble det skutt en hannjerv på 14,5 kilo under åtejakt i Gauldal statsallmenning. Som fotoet viser var det et fint dyr, helt svart i pelsen.

Jervene lever imidlertid et hardt liv og denne herremannen hadde knekt venstre hjørnetann i underkjeven.

Vedkommende jeger hadde registrert seg som lisensjeger og alle formaliteter for fellingen var oppfylt. Se kart over område med mål om regulering i Sør-Trøndelag her

HERMAFRODITT SKUTT I HALTDALEN

Under rådyrjakt i Haltdalen sist helg ble det skutt et noe uvanlig rådyr. Dyret hadde bastkledd gevir men manglet hanndyrets kjønnsorgan. Dyret hadde heller ikke jur med ellers var det hunndyrets kjønnsorgan og også en tilsynelatende velutviklet livmor. Eksakt alder er ikke fastslått med etter tannslitasjen å dømme var dyret 2,5 år eller noe eldre.n din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din.